PRAKTISK


Hvis du vil lave en aftale, er du velkommen til at ringe eller sende en sms til mig på tlf. 21 39 38 51 eller sende en mail til psykolog@linerosenlund.dk.

Samtaler afholdes i Min Psykolog, Mejlgade 44E, 1. tv., 8000 Aarhus C. Sparring, vejledning mv. kan evt. foregå hos dig.

Individuel konsultation (55 min.): 980 kr.
Parterapi (90 min.): 1650 kr.

Vi laver individuelle aftaler om samtalernes længde ud fra dine behov. Forhør dig om takster for forlængede konsultationer, supervision og foredrag.

Hvis du er medlem af “danmark”, kan du i en række tilfælde få tilskud. Dette gælder både børn og voksne. Hvis du har en sundhedsforsikring, vil du ofte kunne få dækket psykologsamtaler. Jeg kan i de fleste tilfælde afregne direkte med forsikringsselskabet. Jeg har desværre ikke overenskomst med sygesikringen, så du kan ikke bruge en henvisning fra lægen hos mig.

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at komme til din aftale og vil aflyse eller ændre din tid, bedes du i god tid (senest 48 timer før) give mig besked. Så har jeg mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Du kan ringe eller sende en sms til 21 39 38 51. Ved afbud senere end dagen før kl. 15.00 afregnes for hele konsultationen. For at undgå misforståelser sender jeg dig en påmindelses-sms 48 timer før din aftale.

Privatlivspolitik